Doneer nu!

NL53 INGB 000 580 7717

12-10-2012

Reis oktober 2012

woe 10 oktober, van thuisblijver Cheryl:

Het is weer zo ver, 2 bestuursleden staan weer klaar om de reis naar Midebdo te maken. Morgen ochtend in alle vroegte gaat het vliegtuig. Cees en Pieter worden vergezeld door hun ega's. Alvast veel dank voor alle spullen die vrienden op het laatste moment nog hebben meegegeven! We hopen af en toe wat van ze te horen en jullie dan (bijna) 'live' mee te laten genieten... maar op zich zijn ze ook zo weer terug


vrijdag 12 oktober van Cees en Pieter uit Burkina:

De reis is uitstekend verlopen - met ontzettend veel bagage... ik heb nog nooit zo veel bij mij gehad! 
Marijke en Pieter hebben het Afrikaanse wonder gezien dat alle 8 grote koffers en verder de handbagagekoffers achterin en binnenin een Mercedes taxi werden geladen --- met ons vervolgens naast de stapels gepropt... alles veilig en wel aangekomen in hotel Central.

Daar inmiddels een koffer aan spullen leegverdeeld....

Vandaag is Arouna (voormalig directeur van de middelbare school in Midebdo) de hele dag bij ons geweest in Ouagadougou. Heel veel mooie en goede dingen besproken. Hij heeft werkelijk, op de achtergrond, een belangrijke rol voor onze projecten.

En.... hij is zo ontzettend blij dat hij een laptop heeft gekregen want, eenmaal aangekomen op de universiteit voor zijn studie ontdekte hij dat daar alles digitaal gaat... de hoogleraar stuurt materiaal per E-mail en zij moeten ook uitwerkingen opsturen per E-mail; verder krijgen zij internet-opdrachten. 

Deze website gebruikt Cookies. Deze doen niks, behalve ons zeggen dat u een anonieme gast bent. Als u een account had, dan zou uw gebruikersnaam en sessie-informatie in de cookie worden opgeslagen.